Iberisk Cebo Skinke "50% Iberisk Rase" - Skinke
Produktet er laget med den fremre ekstremiteten, kuttet på nivå med scapula humeral til humerus radial, med hånd og bein, fra voksne griser som har gjennomgått den nødvendige salting- og modningsprosessen.
De iberiske grisene Brisa
De iberiske grisene Brisa har spesielle egenskaper som skiller dem betydelig fra resten, noe som resulterer i iberiske produkter av høyeste kvalitet. De er eksemplarer med genetisk historie, hvis opprinnelse stammer fra en middelhavssubartype av Sus Scrofa Mediterraneus, innfødt i de berømte dehesas i Spania, hovedsakelig lokalisert i Salamanca.
Saltingprosessen
I Ibericos Brisa dekkes alle stykkene med havsalt for å fremme dehydrering og bevaring, og bidrar dermed til utviklingen av farger og aromaer typiske for de modnede produktene. De oppbevares i saltkammeret i en dag for hvert kilo vekt av det ferske stykket, ved en kontrollert temperatur.
Rase: 50% Iberisk
Fôring: Cebo
Etikett: Hvit
Energiverdi: 409.9Kcal / 1701.7KJ
Fett: 26.3 g
Mettet fett: 9.7 g
Karbohydrater: < 0,6 g
Sukker: < 0,5 g
Proteiner: 28.8 g
Salt: 3.6 g